Case Studies The Place

Client
Basildon District Council

Project Brief

We were appointed by Basildon Council to renovate and refurbish a Leisure Centre in Pitsea. Our client wanted a new vibrant feel to the centre, ready for its grand opening. The works included demolishing the existing reception and café counters while retaining the equipment ready to be reused. A complete strip out was carried out to expose the current structure and the team put in place new steel beams to create a new opening.

New walls were constructed followed by making good the areas which had been disturbed. Our team renewed the plasterboard, carpentry and upgraded the plumbing services to suit the new layout. We installed new LED downlighting and electrical power to the new reception and café area. Finally, our decoration team moved in to complete all decorative finishes including painting, flooring, ceilings and displaying the new furniture in the modern space.

Back to case studies